Kesäflow 2015 Riihimäen maauimalassa – maksa mitä haluat!

huhtikuu 25 2015

Kesäflow 2015 Riihimäen maauimalassa – maksa mitä haluat!

16.6.–4.8.
tiistaisin klo 18–19

Riihimäen maauimalassa

Suosittu Kesäflow jatkuu – varaa kalenteristasi kesän 2015 tiistai-illat joogalle!
Flowjooga on dynaaminen joogamuoto, jossa asanat (jooga-asennot) vaihtuvat hengityksen tahdissa. Harjoitus kehittää monipuolisesti koko kehon voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta sekä tarjoaa mahdollisuuden rauhoittua ja rentoutua. Keskittynyt flowjoogaharjoitus on parhaimmillaan liikemeditaatiota.

Uimalan Kesäflow on helppoa flowjoogaa, joten tunti sopii myös aloitteleville joogeille. Ota kaveri mukaan!
Varmistat paikkasi ilmoittautumalla, mutta voit myös ilmaantua paikalle hetken mielijohteesta. Varusteiksi riittävät rennot liikuntavaatteet, liukumaton joogamatto ja avoin mieli. Uimalamaksu (aikuiset 5 eur) maksetaan uimalan kassalle, mutta joogasta maksat vain mitä haluat!

Vaikka sateen piiskaama nurmikko ei houkuttaisi, kannattaa silti lähteä!
Voimme nimittäin paeta kylmää ja märkää ilmaa uimalan yläsaliin, joka on aivan nurmikentän vieressä. Arvioidaan säätilaa yhdessä juuri ennen klo 18 ja päätetään joogaammeko taivasalla vai sateensuojassa.

Kysy lisää joogaopettaja Kirsiltä info@artflowyoga.com tai 0500 180762. Namaste!