Syksyn 2015 flowjoogat Riihimäellä – tule mukaan!

heinäkuu 26 2015

Syksyn 2015 flowjoogat Riihimäellä – tule mukaan!

Nyt on oikea aika innostua joogasta – tänä syksynä sekä aloitteleville että kokeneille flowjoogeille löytyy hauskoja tunteja Riihimäeltä!

Riihimäen kansalaisopiston flowjoogakurssi on loistava valinta kaikille joogeille. Aloittelijat pääsevät hyvin mukaan, sillä kurssi alkaa aivan joogan perusteista. Noin kerran kuussa uusiutuva ohjelma sopii mainiosti perusharjoitukseksi myös jo kokeneemmille joogeille.

Jos aurinkotervehdykset ovat jo tuttuja ja haluat kokeilla perusasanoiden lisäksi myös vähän vaativampia vaihtoehtoja, sunnuntain tunnit Onnimannin salissa sopivat sinulle. Tutustu kursseihin tarkemmin täällä ja kysy lisää joogaopettaja-Kirsiltä info@artflowjooga.com tai 0500 180762.