UUTTA! FLOWJOOGAA JOOGAAMOSSA

marraskuu 22 2015

UUTTA! FLOWJOOGAA JOOGAAMOSSA

Flowjoogatunti (taso 1) Training Camp Korjaamon Joogaamossa on maanantai-iltaisin klo 19.00–20.30. Tämä tunti sopii loistavasti aloitteleville flowjoogeille, liikkuvuus- ja kehonhuoltoharjoitukseksi ihan kenelle tahansa ja perustreeniksi jo kokeneillekin joogeille.

Vinyasa flowjooga on dynaaminen joogamuoto, joka pohjautuu vahvasti intialaiseen joogaperinteeseen ja toisaalta hyödyntää nykypäivän anatomiatietämystä. Tunnilla asanat (jooga-asennot) vaihtuvat hengityksen tahdittamina muodostaen helppoja flowsarjoja. Kehon voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa tehokkaasti kehittävä usein hikinenkin harjoitus päättyy aina loppurentoutukseen. Flowjoogassa parannat myös keskittymiskykyäsi ja parhaassa tapauksessa löydät itsestäsi syvää rauhaa ja iloa.

Joogaamme Training Camp Korjaamon tiloissa Riihimäellä. Korjaamolta voit lainata joogamaton, joogavyön ja blokkeja – mukaasi tarvitset vain avoimen mielen ja mukavat liikuntavaatteet. Tunnit alkavat 7.12.2015 (ilmoittaumiset ja kyselyt suoraan Training Camp Korjaamolle).